Wie zijn wij?

CLEANTREE® is de leverancier van reinigings- en onderhoudsmiddelen om tuinproducten en buitenleven materialen CLEAN te maken en te houden. Daarbij bieden wij alleen producten aan die biologisch afbreekbaar zijn en dus CLEAN zijn voor mens, dier en milieu.

In de afgelopen jaren is het aanbod van reinigings- en onderhoudsmiddelen gegroeid. Het nadeel voor de consument hiervan is dat vandaag de dag de ‘goedkopere’ middelen vaak niet het beoogde resultaat bieden en de krachtige middelen – die dit wel doen – veelal onbetaalbaar zijn. Het gat wat hiertussen is ontstaan dicht CLEANTREE® door betaalbare professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen aan te bieden. Met het aanbieden van deze producten streeft CLEANTREE® naar een wereld waarin het gebruik van professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen niet alleen mogelijk is voor de professional, maar ook voor de consument.

CLEANTREE® is een jonge en dynamische onderneming die in samenwerking met specialistische partners professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen ontwikkelt en deze op de consumentenmarkt brengt.